TRIGON Band

O TRIGON Bandu

TRIGON Band vznikl 7. května 2008 za účelem umožnit handicapovaným lidem určitý druh seberealizace. Hraní v hudební skupině jim pomáhá překonat ostych, dělat co je baví, být součástí něčeho a nebýt neustále stranou dění. Skutečně ti, kteří dochází do TRIGON Bandu v něm našli to, co očekávali. Smysl, cíl, radost a v neposlední řadě i pro život nezbytnou sebedůvěru.

Repertoár Trigon Bandu byl složen zprvu z převzatých lidových písní či písní takřka zlidovělých. Ovšem v poslední době je základ repertoáru zcela vlastní, psaný vedoucím souboru Jiřím Neduhou, který se snaží, aby se na repertoáru podíleli i ostatní členové souboru, což se začíná pomalu dařit.

Hudba všechny problémy handicapovaných nevyřeší, ale zcela jistě posouvá jejich život na hranici únosnosti.

Repertoár

Chcete se dozvědět více?

Máte-li zájem o bližší informace k tématu TRIGON Band , kontaktujte nás.
Vyplňte prosím pole "Váš dotaz" a chcete-li od nás obdržet odpověď tak také "Email".

Předchozí stránka:
Následující stránka: Repertoár TRIGON Bandu

Křišťálový kamínek 2017
12. červen 2017

Již můžete zasílat nominace.

30. květen 2017
Potlesk pro TRIGON Band v moravské metropoli

Výtvarná soutěž
11. květen 2017
Každoroční výtvarná soutěž, kterou pořádáme v rámci EDH, byla právě odstartována.

Nové stránky
25. duben 2017

V současné době připravujeme úplně nové webové stránky, obsah stávajících již nebudeme aktualizovat.