Křišťálový kamínek 2017

12. červen 2017

Již můžete zasílat nominace.

Vážení přátelé,

Asociace TRIGON předá v rámci jubilejního XXV. ročníku Evropských dnů handicapu již podvanácté prestižní ocenění Křišťálový kamínek. Po roce chceme opět vyzdvihnout mimořádné činy lidí s handicapem a zároveň poděkovat těm, kteří se věnují a pomáhají dětem, mládeži i dospělým s postižením. Speciální cenu letos získá také vybraná rodina, která žije s handicapem v jakékoli podobě.

Velké výhry, ale i porážky, to jsou příběhy, které provázejí lidi s handicapem i zdravé a které je zajímavé a inspirativní sledovat a prožívat. První říjnový týden bude stoprocentně velkých příběhů plný.

Máte-li ve svém okolí přítele, známého nebo spolupracovníka, který si ocenění zaslouží, neváhejte ho nominovat. Kandidáta na ocenění může navrhovat jednotlivec i organizace z České republiky. Na základě vašich návrhů vybere odborná porota osobnosti, kterým na slavnostním večeru Křišťálový kamínek 2017 předáme ve středu 4. října v Domě kultury města Ostravy stejnojmenná ocenění - sošky z autorské dílny ostravského výtvarníka Marka Pražáka, které podle jeho návrhu vyrábí z tradičního českého křišťálu společnost Preciosa a. s.

Kategorie nominací

¨       osobnosti - za dlouhodobou práci a mimořádné výsledky ve prospěch osob s handicapem
¨       osobnosti s handicapem - za mimořádný čin nebo aktivitu
¨       speciální ocenění - rodina žijící s handicapem (i náhradní rodinná péče)

Nominace musí obsahovat

¨       jméno, příjmení, věk, kontakt na kandidáta a zařazení do kategorie
¨       zdůvodnění nominace (v rozsahu max. 1 strany formátu A4)
¨       jméno, příjmení a kontakt na předkladatele včetně e-mailové adresy a telefonního čísla

Nominace zasílejte nejpozději do 15. září 2017 12:00 hod. na e-mail: mhyklova@asociacetrigon.eu nebo na adresu: Asociace TRIGON, o.p.s., Skautská 1045, 708 00 Ostrava-Poruba (rozhodující je datum doručení). E-mail nebo dopisní obálku označte heslem: KŘIŠŤÁLOVÝ KAMÍNEK 2017.

Více informací o XXV. ročníku Evropských dnů handicapu naleznete na www.asociacetrigon.eu.

Těšíme se na vaše nominace.

Předchozí stránka: Daňové zvýhodnění dárců

Křišťálový kamínek 2017
12. červen 2017

Již můžete zasílat nominace.

30. květen 2017
Potlesk pro TRIGON Band v moravské metropoli

Výtvarná soutěž
11. květen 2017
Každoroční výtvarná soutěž, kterou pořádáme v rámci EDH, byla právě odstartována.

Nové stránky
25. duben 2017

V současné době připravujeme úplně nové webové stránky, obsah stávajících již nebudeme aktualizovat.