Výtvarná soutěž

11. květen 2017

Každoroční výtvarná soutěž, kterou pořádáme v rámci EDH, byla právě odstartována.

Vážení přátelé,
zveme Vás k účasti ve výtvarné soutěži dětí a mládeže se specifickými problémy, která se koná v rámci jubilejního XXV. ročníku Evropských dnů handicapu v Ostravě.

Téma: I malá rodina umí velké věci

Ze zaslaných obrázků vybereme deset vítězných prací, které oceníme na slavnostním večeru Křišťálový kamínek 4. října 2017 v Domě kultury města Ostravy.

Soutěžní podmínky

Dbejte prosím na to, aby výtvarné práce obsahovaly všechny požadované náležitosti – název obrázku, jméno a příjmení, věk a krátké představení autora (např. zájmy, dovednosti apod.), kontakt na autora, případně organizaci, za kterou se soutěže účastní.

Termín uzávěrky: do 30. června 2017

Těšíme se na Vaše barevné příběhy přenesené na papír.

Předchozí stránka: Daňové zvýhodnění dárců

Křišťálový kamínek 2017
12. červen 2017

Již můžete zasílat nominace.

30. květen 2017
Potlesk pro TRIGON Band v moravské metropoli

Výtvarná soutěž
11. květen 2017

Nové stránky
25. duben 2017

V současné době připravujeme úplně nové webové stránky, obsah stávajících již nebudeme aktualizovat.