chráněné bydlení

Službu chráněného bydlení poskytujeme od roku 2009. Uživatelé služby jsou ubytováni v jednopokojových bytech městské části Poruba a Moravská Ostrava a Přívoz. Našim cílem je doprovázet osoby se zdravotním postižením v běžném životě. Není pro všechny samozřejmostí mít svou vlastní domácnost, uvařit si jídlo, hospodařit se svými penězi, komunikovat s blízkými, mít přátele, orientovat se v životních situacích a zajišťovat si běžné záležitosti. Podporu a zázemí Vám rovněž poskytneme ambulantně v našem zařízení na ulici Skautská 1045/3 v Ostravě-Porubě, kde probíhají konzultace a poradenství, skupinové nácviky a aktivizační činnosti. Službu chráněného bydlení zajišťují odborní sociální a terénní pracovníci dle standardů kvality poskytované sociální služby.

Mgr. Jakub SEKERA
vedoucí sociální pracovník
E-mail: jsekera@asociacetrigon.eu

Nikola REMETOVÁ, DiS.
sociální pracovnice
E-mail: nremetova@asociacetrigon.eu

Projekt je v roce 2018 realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy, Moravskoslezského kraje a Ministerstva práce a sociálních věcí.

podporují nás