Křišťálový kamínek 2017

KŘIŠŤÁLOVÝ KAMÍNEK je název slavnostního večera každého ročníku EDH a současně prestižního ocenění. Držiteli Křišťálového kamínku jsou výjimečné osobnosti, které pracují a pomáhají lidem s handicapem, ale také ti, kteří se s handicapem sami ve svém životě potýkají. Jejich aktivity, postoje, nasazení i nezištnost jsou pro ostatní velkou inspirací a povzbuzením.

Ludmila Vítková

- za dlouhodobou nezištnou práci a mimořádné výsledky ve prospěch dětí s handicapem, aktivní zapojení do tvorby metodiky canisterapie a předávání dlouholetých zkušeností mladé generaci.

Bohumír Večerek

- za mimořádné aktivity ve prospěch osob s handicapem, podporu sportovní činnosti a za dlouholetou práci pro neziskové organizace.

Alena Kosmáková

- za nezištnou pomoc rodinám s handicapovanými dětmi, neutuchající optimismus a obětavou každodenní péči o svá postižená patnáctiletá trojčata.

Marcela Špaková

- za obětavou a laskavou pěstounskou péči o postižené děti z dětských domovů a vybudování skvělého zázemí pro všechny členy domácnosti.

podporují nás